Kineto Promedica Life si Procardia, singurele participante din Romania la „Saptamana Neuroreabilitarii Robotice” – Valencia 2015

Kineto Promedica Life si Procardia, singurele participante din Romania la „Saptamana Neuroreabilitarii Robotice” – Valencia 2015

Profesorul Principal C.F.M. Gigi Marta, Terapeut Vojta – Director Strategii, Proiecte Dezvoltare Medicala, Coordonatorul Departamentului Kinetoterapie al Centrului Medical de Recuperare KINETO PROMEDICA LIFE a fost prezent in perioada 9-13 iunie la unul dintre cele mai importante evenimente stiintifice de profil din lume: „Saptamana Neuroreabilitarii Robotice” – Valencia 2015.

Prezenta la manifestare a prof. Marta a fost posibila datorita sprijinului oferit de cea mai prestigioasa firma de echipamente medicale din Romania, PROCARDIA Targu Mures, unici importatori si distribuitori ai produselor HOCOMA, Elvetia. Firma elvetiana este lider mondial in cercetarea neuroreabilitarii robotice si in furnizarea echipamentelor de neuroreabilitare si robotica medicala.

Manifestarea a fost una de exceptie. Au fost prezentate lucrari din domeniul neuroreabilitarii si neuroreabilitarii medicale robotice de catre renumiti profesori universitari doctori si sefi de clinici de prestigiu din lume cum ar fi: Mathias Bannwart – University of Zurich Elvetia, Leonard G Trujillo PhD OTR/L – East Carolina University, Greenville, NC ,U.S.A., Benjamin Chitanbira – East Kent Hospitals Univesity NHS -UK, precum si autori de marca din Belgia, Germania, Franta, Spania, Olanda, Norvegia, Danemarca, Cehia, Mexic etc.

Sponsori de platina ai „Saptamanii Neuroreabilitarii Robotice” – Valencia 2015 au fost HOCOMA – Elvetia, Tyromotion – Austria si Ekcso Bionics – USA, alaturi de care au prezentat echipamente medicale de reabilitare de ultima generatie peste 10 firme din intreaga lume.

Multumiri prestigioasei firme Procardia pentru facilitarea participarii la cea mai importanta reuniune stiitifica de profil din lume!

Video 1

Video 2